Doorgaan naar hoofdcontent

Positiever denken


Positief denken of is het positiever denken? Lekker relaxt beginnen. Ik denk beter dus ik voel me beter en presteer beter. Vandaag schijnt de zon voor ons, geheel de mensheid. Omdat ik deel uitmaak van de mensheid, nietwaar? Is alles mogelijk als we positief denken? Scheppen we met ons denken onze eigen werkelijkheid, de wereld zoals we die waarnemen. Ik sta open voor positief denken, dus ik sta open voor verandering, lijkt mij. Kunnen we denken in mogelijkheden in de plaats van problemen? En als we in staat zijn negatief te denken over onszelf en/of anderen, dan kan dat toch ook net andersom? Wat zal wat opleveren?


Reacties

Populaire posts van deze blog

Meditatie voor kinderen & jongeren

  Ben je weleens teleurgesteld en kun je dan nergens anders meer aan denken,  dan daaraan? Dan is deze nieuwe vorm van meditatie wat voor je! Naga Meditatie voor kids, kinderen en jongeren.

Goddelijke genezing

  Divine healing (goddelijke genezing) bestaat zoiets werkelijk? Is er inderdaad altijd nog hoop? Of behoren we netjes te luisteren naar de diagnose van een arts en ons daarbij dan geheel neer te leggen?...

Zelfkennis

Wanneer ken je jezelf: wanneer je dagelijks in de spiegel kijkt? Of wat anderen van jou zeggen?...